Tiden går fort...

Imorgon kl. 9.00 har vi tid till barnmorskan. Senast vi va hos henne va på inskrivning i vecka 12, det är 14 veckor sedan...Tänk att tiden gått så snabbt sen dess! Mycket har hunnit att förändras! Magen har hunnit bli lite större, vi vet att det är en liten pojke,en liten pojke som har full hålligång i magen varje dag och vi vet att han ska få heta Mate.

Nu är det bara cirka 14 veckor kvar innan han kommer!! Och om denna tiden fram till nu har gått fort, så känns det som att dessa veckorna bara kommer gå ännu snabbare, det ska ju hinna bli jul och nyår med!!:p Massa som ska hinnas med!

Imorgon hos barnmorskan hoppas jag att vi får höra lillens hjärtljud, har inte fått höra det någon gång så det hade varit mysigt. Sen tror jag nog att hon ska mäta magen med:P Men vi får se...allt är ju så nytt för oss haha...

Datum att längta till:

15-19/11 RUL 2 (har inte fått kallelse änn)
18/11 Denns och jag firar 4 härliga år tillsammans
22/11 Jag fyller 22 år
26-28/11 Åka upp till Borås
2-4/12 Julmarknad i Tyskland
24/12 Julafton
31/12-1/1 Nyår
12/1 Beräknad förlossning

Ska försöka hinna med en tripp till ullared med blivande farmor Marie:D Vi tänke att vi skulle boka en stuga och sova där en natt med, men allt verkar vara full-bokat:(

Vecka 26

Vecka 26: 30 sep - 6 okt 2010

 Vecka 26

Kroppen:
Det är vanligt att man får häftig kramp i till exempel vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna. Om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln. Det är inte ovanligt att du får ryggproblem och måste vila mer. Be din partner om massage, avlasta genom att ligga på golvet med underbenen på en stol.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer och lungorna utvecklas. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.


Peugeot 307

Ja det lutar åt att det blir en Peugeot 307...,va och tittade på den igår och den va jätte fin! Men kändes lite konstigt att sitta i en så stor bil tyckte jag, såg ju inte ens motorhuven där jag satt i förarsätet.Men annars har den allt vi vill ha!

Info om bilen:

Peugeot 307 2,0 SW Glastak, Kombi
Färg: Blåmetallic
Mätarställning: 11.100 Mil
Dragkrok!

Men som sagt vår bil måste bli såld först...

Hade en kille som va och tittade och provkörde igår, så han skulle höra av sig,  han verkade intreserad!!:D

HOPPAS HOPPAS HOPPAS att han hör av sig!!!!!Vi vill ju ha en ny bil nu!!!!!!!:D
Ny bil?

Nu sitter jag och väntar på att Dennis ska komma hem från jobb!! Ska åka och titta på lite bilar, försöker ju få vår bil såld, men det ser inte så lovande ut...tråkigt!!

Vi vill ha en Peugeot 307 eller kanske en Renault senice.

Har även hittat en profylaxkurs som jag jätte gärna vill går på, finns även en yoga-kurs som låter bra!! Men det är så sjukligt dyrt!!

Profylaxkursen kostar 1775:- för oss båda och yoga för mig kostar 1375:-. Får ta ett snack med Dennis när han kommer hem, måste bokas snarast om vi ska gå för det är jätte långa köer!!
Tror att Malte har hicka:P Känns som det iallafall för det är ett regelbundet litet dunk där inne:P Annars när han sparkar sker det lite när som...


Lugn dag

Idag är det en lugn dag...pappa och mia ska komma på ett litet fikabesök bara vid 14.00 tiden sen har jag inget speciellt bokat:P Skönt!!! Ska kanske ut om i trädgården en sväng och fixa lite där...

Intervjun gick jätte bra igår...lite för bra kanske eftersom det är ett jag som jag inte vill ha! Endast provisionsbaserat, samt sena kvällar till 21 varje dag. Inte hållbart om man har en liten.

Nu ska här diskas....skriver mer ikväll


Vecka 25

Har ju glömmt uppdatera min vecka, idag är jag i vecka 24+4 (vecka 25) 107 dagar till BF


Vecka 25: 23 sep - 29 sep 2010

 

Vecka 25

Kroppen: Placeringen av livmodern är vid denna tidpunkt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Barnmorskan mäter magens mått på ett speciellt sätt som kallas symfys-fundus mått. Man mäter det från blygdbenets topp upp till livmoderns övre del. Siffran skrivs upp och bildar sedan en alldeles egen tillväxtkurva. Vid den här tidpunkten är det vanligt att man får höra barnets hjärtljud på barnmorskemottagningen för första gången, genom en apparat som gör att ljudet hörs i hela rummet. Barnets puls ligger omkring 150 och hjärtljudet låter som en galopperande häst. Man mäter även sitthöjden på barnet, genom att mäta avståndet och blygbenet och övre delen av livmodern.
Om du oroar dig inför förlossningen är det dags att börja fundera över hur du kan förbereda dig och vilken hjälp du vill ha. Som partner till en gravid kvinna börjar graviditeten också bli mer påtaglig. Vissa kan känna av liknande symtom som kvinnan har haft, till exempel illamående och viktuppgång.
Blivande föräldrar kan börja fundera över om man vill gå någon föräldrakurs och eventuellt anmäla sig till det.

Barnet: De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade och barnet kan knyta sina händer och få tag på sina fötter.


Intervju

Nu ska jag snart iväg på arbetsintervju, får se hur det går!! Spännande tycker jag, lite pirrigt med eftersom det va en evighet sedan jag va på en intervju!!

Helgen har varit jätte mysig, varit uppe hos Marie och Stefan och jobbat lite i skogen:D KUL!! En monstermaskin som flisar alla grenar blev min sysselsättning medans Dennis högg ner lite träd:P

Nä nu måste jag åka om jag ska hinna dit i tid...måste ju hitta dit med:P


24 September

Idag har jag jobbat!!! 9-16. Sen skulle jag igentligen träffa Mia, men det blev lite ont om tid, fårt ta det en annan dag.

Dennis har varit så duktig...han har målat utsidan på vårat uterum idag. Eller ja inte hela, en liten bil iallafall, resten tar vi nog imorgon!! Jag har med varit duktig haha...rensat hela datarummet från massa papper och skit som vi inte behöver, så nu är där super fint där inne!!!

Imorgon ska jag nog försöka få upp lite tavlor och liknande, men behöver ju Dennis hjälp:D
Efter det ska vi upp till Marie och Stefan och söva där över natten, ska bli så mysigt!!!! Gå och lulla lite i skogen i det förhoppningsfulla fina vädret!!!

Hoppas Malte sparkar lika mycket som han har gjort nu dom senaste dagarna, vill så gäran visa Marie, blivande farmor!!!

Nä...middag??? pizza säger Dennis!!!!!!!!!


24 September

Idag har jag jobbat!!! 9-16. Sen skulle jag igentligen träffa Mia, men det blev lite ont om tid, fårt ta det en annan dag.

Dennis har varit så duktig...han har målat utsidan på vårat uterum idag. Eller ja inte hela, en liten bil iallafall, resten tar vi nog imorgon!! Jag har med varit duktig haha...rensat hela datarummet från massa papper och skit som vi inte behöver, så nu är där super fint där inne!!!

Imorgon ska jag nog försöka få upp lite tavlor och liknande, men behöver ju Dennis hjälp:D
Efter det ska vi upp till Marie och Stefan och söva där över natten, ska bli så mysigt!!!! Gå och lulla lite i skogen i det förhoppningsfulla fina vädret!!!

Hoppas Malte sparkar lika mycket som han har gjort nu dom senaste dagarna, vill så gäran visa Marie, blivande farmor!!!

Nä...middag??? pizza säger Dennis!!!!!!!!!


Ullared

Massa saker blev det ju i ullared...ska försöka hinna dit en gång till innan Jul är det tänkt...
Lite bilder på vad vi köppte till Malte


Presenter från gudmor!!Malte är redan bortskämd av sin underbara gudmor Louise(fadder heter det igentligen, men jag tycker gudmor låter finare)
Fick dessa super fina kläder när vi va där uppe förra helgen...han kommer bli så fin!!!


Jobba

Idag ska jag jobba...12-21 Ska förmodligen jobba imorgon med...

Har en hel del som måste fixas här hemma! Gaderober som ska flyttas och kläder som ska vikas!! Massor med tvätt!! Det tar aldrig slut haha...Lite stökigt här hemma nu med tanke på att det är massa möbler som ska flyttas runt för att allt ska få plats! Nr. 1 på listan är en super tung soffa som ska upp på övervåningen!!


Söndag

Söndag och valdag...Mitt första val så det kändes lite pirrigt! Är inte jätte insatt men har ändå tagit ställning på vilken sida jag vill rösta iallafall:P Dennis och jag åkte ganska tidigt för att rösta, efter det körde vi en runda hem till pappa för att lämna lite kläder som vi köppt till Saga i ullared. Fick även med mig lite mamma-kläder hem som marika och marikas syster haft.

När vi körde hem bestämde sig Dennis för att vi skulle ta en runda till IKEA för att hämta lite skruvar som fattades till vårt skrivbord, och självklart va vi tvungna att ta en runda in om och titta lite:P Har pratat länge om att vi skulle skaffa oss en ny tv-bänk...och hittade den perfekt!! En vit lagom stor med super bra med förvaring och en vägg på baksidan så man slipper göra masssa hål i väggen för att sätta upp tv`n. Super bra om man gör som vi gör hela tiden, MÖBLERAR OM!!! haha.... Vi är iallafall super nöja med den och det blev jätte fint! Nu ska vi bara inhandla ett soffbord, men hittar inget passar oss prefekt! Sofforna ska oxå bytas men det är ett senare projekt...


Här är vår fina möbel...fast vi har den i vit...

Hemma igen

Då va man hemma igen... Har varit bortrest sen i onsdags då jag åkte på kiq-off med jobb till Varberg!! Efter Varberg begav jag mig mot göteborg för att träffa min Louise.

Fredagen spenderades i Ullared, så nu har jag massa med nya saker med mig hem!! Blev hela 7 kassar och en hel tvättkorg med kläder! KUL!!! Malte fick en massa saker!!! Dennis körde upp på fredagen och va med och handlade lite...totalt tog det nog 6 timmar, och då hann vi inte ens med småbutikerna:( Får nog ta en tripp dit igen innan Malte kommer...

Efter ullared åkte vi vidare till Åsa för att spendera natten där...kvälen avslutades med pizza och idol...haha...:D

Nu är vi hemma igen....:D

Vecka 24

Vecka 24: 16 sep - 22 sep 2010

 

Vecka 24

Kroppen:
Om du hittills inte funderat så mycket över det här med att vänta barn, blir det mer uppenbart nu när magen blir större. Du har nu gått upp 5–7 kilo, vissa ännu mer. Det är vanligt med ryggproblem, till exempel att du känner dig trött eller har ont i svanken. Foglossning är en annan vanlig åkomma under graviditeten. Det beror på att brosket i fogarna som håller ihop bäckenbenen luckras upp något av graviditetshormonerna för att ge plats åt barnet när det sedan ska födas. Man blir överrörlig i bäckenlederna och kan få smärta och inflammation när bäckenbenen gnider mot varandra. Skulle det drabba dig får du försöka ta det lugnare och anpassa dig till vad kroppen klarar av. Efter förlossningen är det extra viktigt att inte belasta bäckenet för mycket genom att till exempel bära tungt, på så sätt kan fogarna läka. Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, så kallade förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 centimeter långt. Barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.


Vecka 23


Maltes rum är nästan klart

har ju glömmt uppdatera med bilder på Malte`s rum när det är klart...eller ja nästan, bara några saker som fattas nu:P

120 dagar till BF

Idag är det exakt 120 dagar kvar till BF:D Tänk...bara 4 månader!! Det går så snabbt!!! I helgen va det kräftskiva pluss att vi passade Saga...jätte mysigt!! Hon är så duktig, både på att äta sova ja allt!! Så super snäll!!

Idag ska jag städa och tvätta, åker på kiq-off med jobb imorgon och sen stannar jag i göteborg och hälsar på min underbara Louise till på lördag eller söndag:D Ska en tripp om ullared med på fredagen!!!

Har hunnit en runda till Paulina och Julia idag med...så kul att bara sitta och snacka med henne om allt!!! Julia är så otroligt söt!!! Fick en liten kasse med mamma-kläder av henne, super snällt!!
På vägen hem fick jag en jätte konstig känsla...har börgat få jätte jobbig yrsel, känns inte bra! Jag hade nog inte ätit tillräkligt för när jag komm hem skakade mina händer och ben, kunde knappt stå!! Så det blev två mackor och välling (inte barn välling utan för vuxna haha:) Super gott!! Så nu mår jag lite bättre!!

Nu ska här packas, och gosas med katterna innan Dennis kommer hem!!!!!!

blir ju 2 hela nätter utan min Älskling...så ikväll är det bara han och jag!!!!!!!!! Älskar min snuttte så otroligt mycke!!


(Utanför Disney-stor inne i Palma...med första snutten till Malte)


Vecka 23

Lite sen uppdatering:D Är ju snart i vecka 24...:P
Malte sparkar och har sig, speciellt om jag lyssnar på musik eller om Dennis pratar!! Så mysigt att man kan se det utanpå med...kan ligga och titta på magen i evigheter, känns så speciellt!! Tänk att han är min, min och Dennis underbara pojke!!

Vecka 23: 9 sep - 15 sep 2010

 

Vecka 23

Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.


Kräftskiva

Idag är det kräftskiva:P Ska bli roligt!! Ska snart åka iväg och handla mat, titta på lite kläder till Dennis och kanske även lite blommor till krukorna i trädgården:P

Saga kommer till oss vid 14.00 tiden, då då är det full rulle:P Vet inte riktigt hur jag ska göra ikväll med henne...hon brukar sova för natten vid 18-19 tiden, men då har kräftskivan precis börgat...kanske får ha henne i vagnen och sen gå in och lägga henne i sängen...Blir en tidig kväll för mig!!!! Men ska bli så mysigt att ha henne hela dagen och natten...första gången jag har henne helt själv över natten...Annars har min underbara Mia alltid hjälpt till:P Men det ska nog gå bra!!!

Nu ska jag göra mig iordning så vi hinner med allt som ska göras...Har ingen aning om vad jag ska ha på mig idag...


Pizza

Idag har Dennis och jag fixat lite i trädgården...Dennis klippte gräset medans jag rensade rabatten på framsidan:d Ganska mysigt tycker jag!! Och fint blev det...Slängde även alla tråkiga blommor som jag haft i krukorna så nu blir det nya imorgon förhoppningsvis... Ska ju passa Saga först sen får vi se vad som orkas med:P

Just nu sitter jag och väntar på att Dennis ska åka och hämta pizzor till oss...vi orkarde inte laga mat efter vårt trädgårdspass haha:P

Gympa!

Första träningen för denna terminen...och allt gick jätte bra!! Känns lite tråkigt att jag inte kan passa, för det är ju det som är det roliga ju:P Men vill inte riskera att skada min lilla prins!!!

Imorgon är det jobb och sen en tripp till arbetsförmedlingen...måste skriva en handlingsplan för min arbetslöshet...Sen i övermorgon ska jag passa Saga nästa hala dagen...från kl 7.00 på morgonen iallafall:P Ska bli mysigt, fastänn hon är en sån busunge...måste passa henne hela tiden annars äter hon upp hela hemmet ju:P haha...

Har en sån tryckande känsla i nedre delen av magen...känns som att bebisen ligger och trycker på eller något...Sparkar och har sig gör han oxå...Försökte filma innan idag eftersom det syns så tydligt utanpå, men så fort jag började filma, slutade han sparka!! Typiskt!!!

Nä nu ska jag ta mig något litet att äte sen blir det sängen...

Passa Saga

Hemma igen...det blev både jobb och passning av Saga idag! trodde jag skulle vara ledig hela veckan men inte!!:D Ska jobba både tisdag och torsdag med!! Sen är det gympa på onsdag kväll!!

Min vecka:

Måndag: Jobb , Passa Saga
Tisdag: Jobb
Onsdag: Gymnastik
Torsdag: Jobb, Arbetsförmedlingen
Fredag: Passa Saga
Lördag: Passa Saga och Kräftskiva
Söndag:-------

Nästa vecka är det Kiq-Off med jobb!! Vilket betyder att jag inte kommer sova hemma mellan den 15-16:(  Kommer sakna min älskling...Sen får vi se om det blir en tripp till Göteborg och Ullared till helgen...


Montering...

Nu har vi hunnit med massor i Malte`s rum!! Monterade ihop allt igår innan kalaset...Idag ska vi bara sätt upp några hyllor. Jag vet att det är jätte tidigt att sätta ihop och lägga iordning allt redan nu!! Han kommer ju inte fören om 4 månader...men det är vad både Dennis och jag vill!! har så många rum över som inte används, och Malte`s rum har funkat som förvaring sen vi flyttade in och nu till vi satt in hans saker, känns skönt att äntligen få iordning här hemma!!

Även om vi har massor av saker redan nu, så fattas vi jätte mycket ändå!! Så färdiga är vi inte haha:D!!!!

Lite bilder från monteringen...


Vecka 22 (21+2


Jobb :D

Snart slutar jag!! Cirka en timme kvar bara...sen är det helg!! Denna helgen ska jag och Dennis bara ta det lugnt, vi har haft det så stressigt sen semestern, så mycket som man vill hinna med!!! Det enda som är planerat i helgen är kalas på lördagen.

Fixade med Malte`s kläder innan jobb idag...tog nästan en timme att klippa bort alla prislappar och lägga allt i storlekshögar! Hag redan ganska mycket kläder i storlek 50/56 så nu får vi köpa lite 62...fick en hel kasse kläder av Marika med!!! Känns så skönt att vi redan har så mycket saker till han! Vill inte ha panik sen i Januari...

Nu när alla sakerna till Malte står inne i rummet känns det som jag bara vill vara där inne...tog en kudde igår kväll och la mig mitt på golvet!! Bara ligga och titta och känna han sparkar är så underbart!!!!!!!


han sparkar

Hihi...ligger i soffan med datorn i knät och Malte sparkar som en toking:P När jag tog bort datorn sparkade han så mycket att jag kunde se det utanpå!! Hela magen bara studsade till på vänster sidan:P thihi...helt underbart!!!!!!!!!!


Malte`s rum

Nu ska jag fixa i Malte`s rum! Väggen är färdigmålad och taklampan är monterad, så nu ska det städas där inne så vi kan montera ihop alla hans möbler

2 st vita byråer
1 st skötbord
2 st vägghyllor
1 st hög hylla
1 st spjälsäng

Sen ska sänghimmeln monteras i taket och kläderna ska vikas ner i lådorna...

Men jag börgar med att dammsuga tror jag :P haha....vill ha min lilla prins NUUU

Idag är det 132 dagar kvar till BF(beräknad förlossning)Dagens fynt på IKEA

Dennis 23 år

Dennis fyllde ju år den 29 Augusti:P Hela 23 år har han hunnit bli:P hihi...
Det firade vi med kalas hemma hos oss, tårta och kaffe för familjen!! Mysigt!!

Eftersom vi lovat varandra att vi inte skulle köpa födlsedagspresenter till varandra detta året bestämde jag mig för att köpa kläder till Malte och packa in och ge till Dennis, ett litet paket måste man ju ha på morgonen när man vaknar:PÄlskar min Dennis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kläder till Malte

Idag har varit en lugn och skön dag! Vaknade ganska tidigt, så har hunnit med en hel del!! Städat och diskat! Åkte med Dennis en runda till IKEA för att fixa lite saker till våra grannar...Hittade lite saker vi med så klart:P

Köpte en liten bil-matta till Malte`s rum samt spjälskydd och ett påslakansätt, Dennis valde:P Super sött!! Köpte även en ny filt till storarummet som va på rea 99:-

Efter IKEA blev det burlöv center medans Dennis jobbade klart...blev en del saker handlat där med, men det viktigaste glömmde jag såklart!! Handlade lite kläder till Malte som va på rea och lite mamma-kläder till mig:DHänselbyxor 100:-
Boddy med stjärnor 50:-
Blå dress 75:-
Strumpor 40:-Laban boddy 160:-
Laban mössa 100:-
Laban filt 190:-Boddy med buss 100:-
Strumpor 30:-


Idag har Malte sparkat jätte mycket!!!! Känns så mysigt när han håller på och buffar runt där inne!!!


Magen vecka 22

Magen vecka 22, en riktig pojke-mage tycker jag:P
Semestern i bilder


Vecka 22

Vecka 22: 2 sep - 8 sep 2010

 Vecka 22

Kroppen:
I takt med att du blir tyngre kan du också få fler graviditetskrämpor, som till exempel vadkramper, främst på nätterna. Benen kan svullna under dagarna. Svullnaden kan minska om du använder stödstrumpor som bland annat finns på apoteket. De sista veckorna har brösten kanske börjat förändras, mjölkkörtlar har mognat och blodkärlen i huden på brösten har blivit tydligare. Det kan också komma lite vätska från brösten, särskilt om du är omföderska.

Barnet:
Från och med vecka 22 kallas det lilla livet barn istället för foster, även om den medicinska termen fortfarande är foster. Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Mängden fostervatten är ungefär 600 milliliter.

 


Vecka 21

Vecka 21: 26 aug - 1 sep 2010

 Vecka 21

Kroppen:
Vissa kvinnor får vattenansamlingar under den senare delen av trimestern. Det kan man avhjälpa genom att dricka mycket, på så sätt rensas kroppen från slaggprodukter. Halsbränna och sura uppstötningar är också ganska vanligt, undvik fet eller starkt kryddad mat. Mindre mål och mineralvatten kan lindra. På apoteket finns det tabletter och flytande medicin som neutraliserar magsyran.

Fostret: Nu överförs antikroppar från mammans blod till fostrets för att skydda det vid födseln. Fostret har nu alla sina kroppsdelar på plats och ligger och samlar på sig mer fett som näringsreserv. Hjärnan har i stort sett fått alla sina nervceller. Nervcellerna utvecklas framför allt under veckorna 10–20. Detta är en extra känslig tid, men efter det är risken för hjärnskada mycket liten. Barnet är fortfarande väldigt outvecklat och skulle inte kunna överleva utanför din mage.

 Triangeln

Dagen idag startade inte så bra...komm till jobb 7.20 trött och sliten, och vad gör jag , jo tappar ett av mina guld öronhänge i vasken på jobb...dom öronhängena som jag själ valt ut när jag var liten ifrån ett guldägg som jag fick i doppresent...uch...varför måste jag vara så klumpig?? Riktigt tråkigt och ledsamt!:( Får gå till en guldsmed så han/hon får göra en kopia eftersom jag har det andra kvar!! Kosta vad det kosta vill!!

Efter jobb var det iallafall fika med Paulina och Julia som stod på schemat! Mysig va det!! Vi gick en runda på triangeln och fikade mumsiga kakor...gick in på busiga björnar och hittade så super fina baby kläder! va bara tvungen att köpa till Malte:D En jätte fin blå boddy med en buss på tillhörande stumpor...Sen hittade jag en boddy med laban på, har alltid varit lite sisådär med laban eftersom han är ett spöke! Men det va så himla sött och gulligt speciellt eftersom det är en pojke! Så blev en boddy med mössa och en filt med laban på!!

Bilder kommer imorgon...orkar inte ta fram sladden nu:P

Dennis har även varit och fyndat på ikea idag, vi hade köpt en byrå till Malte`s rum att ha kläder i för 699:- Nu sålde dom ut samma byrå för 299:- som tur va hade vi inte öppnat kartongen änn så det va bara att byta och köpa den billigare istället! Så nu fick vi två stycken istället:P Precis så som vi skulle ha det!! TOPPEN!!!
Fyndade även en annan typ av hylla:P 99:- Billigt!!!


Imorgon ska jag en tripp till burlöv center...måste köpa nya jobbebyxor eftersom jag tagit sönder andra paret av byxor på jobb...måste även införskaffa en kalender så jag har koll på vilka dagar jag jobbat!

Annars ska jag bara ta det lugnt...städa och diska bara!! SKÖNT!!! Lite ledigt skadar inte haha:PRSS 2.0