Nya mobiler

Fortfarande ingen bebis:P Går och väntar spänt på att det ska hända något:P Igår var vi hemma hos pappa och åt frukost efter det åkte Dennis och jag ner till jägersro för att hitta ett par vantar åt Malte, rundan slutade med nya vantar till Malte samt nya telefoner till både Dennis och mig:P Vi kunde båda förlänga våra abonemang samt lyckades vi sänka bådas fasta kostnader pluss att vi fick nya mobiler:P Jag tog en HTC wildfire och Dennis tog en Samsung galaxy S...Så resterande av dagen var vi fasta med våra nya telefoner. Jag tycker det är lite svårt eftersom jag aldrig haft toutch-screen...men man lär sig efter ett tag hoppas jag på!! Jag är extremt nöjd iallafall!! Mobilen tar super fina foto desutom vilket var ett stort krav för mig!!

På kvällen gick vi en runda upp till Anders och Therese, fick två stora kassar med barnkläder:D Sen en snabb runda in om Annika och Mats och tittade på deras super fina golv!!!!!!!!!!!! Blev verkligen sjukt snyggt!!!!

Idag ska vi bara ta det lugnt, kanske åka ner en runda till burlöv center och köpa ett skal till min mobil så den inte blir skadad direkt!!

Anders 5/1
Marika 6/1
Moster Mia 7/1
Mats 9/1
Pappa Dennis 11/1
Farmor Marie 12/1
Morfar Per 13/1
Annika 15/1
Farfar Stefan 18/1
Therese 19/1
Solgerd 21/1

När jag vaknade imorse hade jag en konstig känsla som sa till mig att Malte kommer stanna inne i magen ett bra tag till...och det känns skönt på ett sätt!!!Våra liv kommer bli annorlunda, lite skrämmande samtidigt som det ska bli så otroligt roligt och fantastiskt!!!Idag är det bara 5 dagar kvar till BF...ska uppdatera med en magbild i vecka 40 senare ikväll:P Nu ska jag ta mig ett bad...Kommentarer
Postat av: Annika

Malte kommer när han är leveransklar...

=)

Längtar!!!..

Tänk...nu börjar ert liv...ert nya liv....

åh..det är så underbart..

bamse kram..

och ps.... är super nöjd med golvet=)

2011-01-07 @ 22:27:28
URL: http://matannika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0