trött

Hemma igen efter en låååång gympadag, med tävling i klippan!! Super kul och gymnasterna var toppen duktiga...Är så tacksam för att jag har en sån underbar sambo som vill följa med och hjälpa till!!! Dennis och jag har varit deckade i soffan sen vi kom hem vid 16.30 tiden enda gången jag behövt resa mig är när lilleman sparkar på kisseblåsan och när det står spöken och häxor utanför dörren och vill ha godis:P

Bättre uppdatering imorgon...nu ska jag sova igen...thihi:D

Torsdag

Idag är en lugn dag...städade som en toking igår:D Ska fixa lite med fakturor till gympan och sen har jag inga måsten! Efter Dennis slutat jobb ska vi en runda till min farmor som fyller år idag:D Frågan är bara vad man ska köpa till henne!?Vecka 30

Vecka 30: 28 okt - 3 nov 2010

 

Vecka 30

Kroppen: Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.
De flesta föräldrar kommer nu att börja eller har redan påbörjat en föräldrakurs eller förlossningsförberedande kurs.

Barnet: Barnet växer mycket och ökar nu från drygt ett kilo till tre och ett halvt kilo på bara tio veckor. Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud inifrån mammans kropp, bland annat ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en kraftigt trafikerad gata.


Magen vecka 29

Här är en liten uppdatering på magen i vecka 29...går ju in i ny vecka imorgon. Vecka 30 och bara 10 veckor kvar innan han kommer!!

 Promenad till stan

Igår var jag en runda hos Paulina...stälde bilen hemma hos henne sen gick vi en jätte lång runda i stan...Lilla Julia var så super go och snäll hela tiden, satt så fint i  vagnen utan gnäll!!!

Senare under dagen ringde jag in till KK för att jag var lite orolig att vattnet kanske hade börjat gå...så dom ville ha in mig på en liten kontroll...Som tur va såg allt jätte fint ut!! Fick göra en liten övervakning över lillemans hjärta och det slog så fint! Gjorde även ett ultaljud för att mäta mängden fostervatten som även det var helt OK!! SKÖNT!!! Lite för tidigt att han tittar ut nu...

Saga

Så stor min lilla Saga har blivit!! Känns så konstigt att hämta henne från dagis, att hon blivit stor så snabbt...

Glukosbelastning

Idag inledes dagen med ett besök hos barnmorskan...08.00 var det tid för glukosbelastning! Allt gick toppen bra! Inte alls så farligt som vissa säger, vist smakar det inte så gott med sockervatten:P Men det är ju bara ett glas:P Det enda som är lite tråkigt är väntetiden...två timmar måste man ju vänta innan man kan ta blodproven...
Som tur va skulle barnmorskan även ta en titt på bebisen och mig...Började som vanligt med blodtrycket som va bra! Sen kände och klämde hon på magen för att se hur lillen låg, förra gången låg han i sidled men nu så låg han med huvudet neråt fortfarande rörligt men åndå!!! Han börgar göra sig redo:P thihi....Vi va båda överens om att benen  låg lite till vänster längst upp!! Han sparkar som en toking där ju:P SÅ MYSIGT!!!
Hon tog även lillemans blodtryck och mitt SF- mått...Jag trodde inte magen blivit något större men JO det hade den vist:P Låg på 29 så följer min kurva perfekt!!

efter två timmars väntan fick jag äntligen ta blodproven...sockert var toppen bra men järnvärdet hade sjunkit även om jag äter järntabletter...är förmodligen för att jag äter så dåligt!! Så här ska det bli skärpning!!! Mer kött och grönsaker!!!

Efter barnmoskan åkte jag hem och åt lite frukost...var ju tvungen att fasta från kl 24.00 dagen innan belastningen


80 dagar

80 dagar kvar....

Imorgon är det glukosbelastning hos barnmorskan!!

En liten Oscar

GRATTIS Anders & Therese till er underbara lilla Oscar!!! Så underbart med en söt liten kille!!!!


Pingu

Dennis och jag är helt förälskade i PINGU!! Nu är det bara det som gäller:P Så fint när man har allt i samma serie...Bäddsätt till vagn
Amningskudde
Skötbädd
Barnservis
Besticksett
Bordsunderlägg
Matningssett
Pipmugg
Haklapp med ärm
Babygym
Barnvagnsleksaker
Pekbok


http://www.rattstart.se/Page116.aspx


Magen vecka 28

Har helt glömt bort att uppdatera med en magbild i vecka 28 så gör det nu...ska be Dennis ta nya bilder ikväll eftersom det är ny vecka idag...VECKA 29 :D Bara 11 veckor kvar eller 83 dagar...

 


Måste ta och köpa oss en ny kamera...den vi har tar verkligen inte bra bilder längre...vill ju ha fina bilder på Malte när han är liten, men det känns som en djungel!! hur vet man vilken man ska ha, hade tänkt oss mer åt systemkamerahållet iallafall...

 


Nya gardiner

Idag har jag städat hela dagen:P Satt upp nya gardiner i köket och bytat lite lampor...kul med lite förändring!! Funderar på att åka till svågertorp senare och titta på lite tyger på stoff&stil:D

Och som vanligt när jag städar så har jag en liten ludde springandes runt benen:P thihi...

Här är en bild på köket och en på ludde som dricker mjölk ur mitt glas...Vecka 29

Vecka 29: 21 okt - 27 okt 2010

 

Vecka 29

Kroppen: Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.
Nu besöker du din barnmorska varannan eller var tredje vecka, beroende på hur du mår och vilket stöd du behöver. Varje besök tar cirka 30 minuter och varje gång mäter man ditt blodtryck och din mage samt lyssnar på fosterljuden.

Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umgås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.

 


Försäkringskassan

ÅÅÅ så skönt!!! Äntligen är allt klart med försäkringskassan!!! Inget mer pappersarbete nu...Nu ska vi bara komma underfull med hur man ska lägga upp allt så det funkar ekonomiskt! Vill ju vara hemma med min plutt i minst ett år!!

Gympa

Hemma igen efter en toppen träning med tjejerna och killarna thihi...så ovant att säga killarna med!!! Övar mycket inför tävlingen som är den 30/10. Blir en lång dag! Tävlingen startar 08.00 och varar till 16.00, är ju med i två kval både i flick och i mix:P Ska bli jätte kul!! Dennis ska nog försöka fixa släp till oss så vi kan ta med vår egen trampett!

På lördar är det EM i gymnastik som gäller!!!

Fick även tid till ultraljud idag, så den 23 November ska vi få en förhandstitt på vår lille prins:P LÄNGTAR SÅ!!! Har köpt ett album som jag ska sätta in ultaljudsbilderna i sen...så hoppas vi får många fina bilder!!!!


träd...

Bara 30 minuter kvar tills älsklingen slutar...sen ska vi bege oss mot svärföräldrarna. Ska sova där över natten och sen på lördag ska det fällas träd:P

Har så ont i mitt öga idag, är svullen på hela ögonlocket...vet inte riktigt vad det kan vara??

HEJHOPP!!!


Lundmyr of Sweden

Idag har det varit en lugn dag...har mycket att tänka på med gympan men det löser sig förhoppningsvis...Har varit en runda på entrè med Sara och käkat lunch och sen på gympamöte med fritidsförvaltningen...Efter det åkta jag ner en runda till Burlöv center och bara gick och strosade runt!! Tog mig en liten fika på expressohouse:D Skönt att bara vara själv och mysa med magen, ingen stress, bara vi två!!! :D Längtar så tills han kommer ut!!
Idag är det bara 90 dagar kvar så nedräkningen har börgat hihi....

Har blivit helt tokförälskad i Lundmyr kollektionen för både barn och mamma!! Ska nog ta och köpa mig en tunika och en amningströja, lite dyrare kläder men TOPPEN bra kvalitè!!

Köpte mig en vetevärmare idag i hälsobutiken från Lundmyr, med karborre så man kan fästa den runt hela magen och ryggen!!! Ska vara toppen bra till onda ryggar, förlossningsvärkar, för-/ eftervärkar och mjölkstockning. Köpte den svarta eftersom man såg det söta lilla röda hjärtat bäst då!!!

Så ska nog gå ner och värma min nya lilla vänn:P Sen blir det soffan för mig......Vecka 28

Vecka 28: 14 okt - 20 okt 2010

 

Vecka 28

Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?


Vagn provning

Träningen gick bra idag, körde mycket inför tävlingen...
Imorgon ska jag försöka fixa lite med alla gympapapper och protokoll, lite tråkigt bara. Sen när Dennis slutat ska vi till babyland för att testa om vagnen går in i bilen:P

Är så nyfiken på hur vagnen ser ut när den kommer, har ju inte sett den komplett med vårt färgval och skötväska och allt!! Men det dröjer nog lite mer än en månad innan vi kan hämta den:D

Styrelsemöte

oj vilket möte!! Helt slut i rutan efter ett intensivt styrelsemöte...och jag tog som vanligt på mig för mycket att göra!!! Men jag hoppas jag löser det på ett enkelt sätt!! Ska bara försöka hitta några ledare...vilket inte är det enklaste!!!

INGEN SOM VILL BLI GYMASTIKTRÄNARE KANSKE????


Önskelista

Dennis och jag satt och tänke på alla saker vi köpt till Malte, vi känner oss ganska redo och det tycker jag är skönt! Vist kan jag hålla med om alla som säger att man ska vänta och vänta och vänta!! Men vad ska jag vänta på:P Det enda jag väntar på nu är ju Malte:P

Här är en liten önskelista på de saker som vi önskar oss till vår lilla plutt:

Babymonitor
Babygym
Babysitter
Febertemometer(öron)
Amnings-stol
Bärsele (Baby björn)
Skor

Finns massor av saker man vill ha ju:P


Viktökning

Vågen står på + 6,5 Kilo:D Undra var detta ska sluta....


Så här ser min vikkurva ut:D


och så här mycket ska jag väga de olika månaderna:P I slutet ska jag alltså väga 86 kilo:D Hoppas jag kan hålla det!!!!
Ditt BMI är och en rekommenderad viktökning under graviditeten är kg, vilket fördelas över graviditetsmånaderna enligt nedan schema.
1:
2:
3:
4:
5:
6:
7:
8:
9:

 

 


hemma igen

Hemma igen...har varit en liten runda hemma hos pappa:D Skulle låna en sax att klippa ner våra buskar med:P Saga, Mia och Elias va också hemma:D Mysigt att få träffa alla:D

Fick en liten presen till Malte av Mia, en super söt pyjamas!! Perfekt eftersom jag inte hade några pyjamaser i den storleken:D Tack tack, säger vi:P thihi....

Nu sitter jag bara och väntar på att lasangen ska bli klar...cirka 30 minuter kvar nu!! Är så hungrig!!!!

Imorgon ska Dennis byta däck på Annika och Mats bil, samt fixa någon anna sak med den:P Sen blir det mysig middag hemma hos dom!!!!:D Alltid så god mat där hemma, så jag som är mat-tokig längtar redan:P haha....

städar...

Idag ska här städas och tvättas! Vill ha allt klart till Dennis kommer hem ikväll :D Så vi bara kan ta det lugnt tillsammans om vi vill...Ideén är att vi ska försöka ta tag i vår trädgård nu i helgen, dra bort lite ogräs och så lite nytt fint gräs, samt klippa ner lite buskar. Vi får se hur vädret blir:D

Idag bli det nog lasange till middag....gott:D Men först ska Malte och jag få i oss lite frukost thihi...

Vecka 27

Magen i vecka 27 (26+0)


Läkarbesök

Idag hade jag en läkartid bokad, men kl. 09.00 ringde det och självklart var läkaren sjuk:P Pratade lite med barnmorskan och hon tyckte att jag skulle åka in till KK i lund istället, vilket jag gjorde...

Efter nästan 3 timmars väntande fick jag beskedet på att jag blev sjukskriven på 50%. Läkaren hade nog en dålig dag för hon var extremt otrevlig och nästan skrattade åt mig för att jag jobbade på bensinmack och tyckte det var krävande för en gravid med foglossning att lyfta paket på 20 kilo och pumpa däck åt kunderna...

Jaja...inget som inte går att lösa. Bli bara massa mer klydd:P haha:P

Så nu är jag sjukskriven 50% fram till den 13 november ( om nu försäkringskassan godkänner läkarintyget vill säga), och mellan den 14 november-31 december är jag havandeskapsledig p.g.a tunga lyft på jobb...

Är så glad att jag kommit så lindrigt undan med ryggen...vist, vissa dagar kan jag ju knappt resa mig upp eller ta mig i badkaret:P Men finns ju dom som har det så mycket värre!!!!

Nu ser jag bara fram emot min lilla bebis!!!

Vecka 27

Vecka 27: 7 okt - 13 okt 2010

 


Vecka 27

Kroppen: Livmodern har vuxit och dess översta del finns nu en bit ovanför naveln. För många fortsätter brösten att vara spända och lite ömma under hela graviditeten och det kan rinna lite vätska från dem. Extra fett lagras i brösten och dess körtlar växer.
Många kvinnor blir andfådda, då de fått en ökad blodmängd i kroppen.
Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont.
Nu har barnet stora chanser att klara sig om det föds för tidigt, men varje vecka, och även dagar, gör stor skillnad. Barnet väger mellan 900 gram och ett kilo. Om det skulle födas kan det andas luft och tarmarna klarar av att ta emot modersmjölk.

Förlossningsförberedelse:
För att ha gott om tid att mentalt och fysiskt förbereda sig inför förlossningen är det bra att boka en kurs nu. Det finns mycket att välja på, till exempel yoga, vattenträning eller profylax. Innan ni väljer kurs så prata med din partner om vad ni behöver och vill ha. Profylax fokuserar till exempel mycket på partnerns roll medan yoga kan vara bra fysisk träning.

 


Mys i soffanLudde, jag och Malte myser i soffan:D

Imorgon är det läkarbesök som gäller!! Hoppas på att han kan ge mig några tips...

Renault Laguna

Nu har vi en ny fin bil!!! En Renault Laguna blev det...och vi är jätte nöjda!!

Lite fix och trix som Dennis och jag älskar att göra med bilar, sen blir den precis som vi vill ha den. Det viktigaste va ju att Malte fick plats, och det får han verkligen nu!!

Vi har redan hunnit med en del...Ägaren som haft den innan oss va inte så noggran och försiktig som vi är så det finns en del repor och skador på bilen...men inget som inte går att fixa:P

Det som gjorts är att vi moterat på nya tackräcken, som vi köpte på skroten och som Dennis sedan klarlackade...Bytat lite lampor, städat och haft oss. Imorgon skall vi hämta en ny bagagerums-matta som är i plast. Den som ligger där nu är i tyg och är inte super bra om man ska lasta en vagn med blöta hjul i framtiden...:D

Finns en massa roliga finesser i bilen, den pratar tex. med en om det är något som är fel:P thihi...
100 dagar kvar... :D

Tvätta, städa, och sen ett varmt bad för ryggen:D Laddar inför bilköp....thihi...

100 DAGAR KVAR!!!

Saab - Såld!!

Bilen är SÅLD!!!

Ett ungt par var och hämtade vår älskade bil igår...saknaden är stor:D haha:P Ändå om vi eller mer jag länge velat bli av med bilen så känns det ändå lite sorligt eftersom vi lagt ner så mycket möda och omtanke i bilen! Så mycket kul och så många minnen som finns i våra lilla Saab:D

Men nu ser vi frammåt och letar för fullt efter en ersättare:P Vi letar ju självklart efter en kombi-bil så vi får plats med vagn och allt när Malte kommer:P Idag är det exakt 100 dagar till beräknad förlossning:P Tiden går snabbt!!!

Var och tittade på en bil igår som verkade super bra, ska ta en titt till idag efter Dennis jobbat klart! Så kanske bli det ny bil för oss idag:P HOPPAS!!!
Städning

Idag har jag fixat med gaderoberna där uppe, så nu får både Dennis och jag plats där inne:P Innan har det varit min gaderob...Rensade ut bland alla sommmarkläder och alla kläder som inte passar mig nu när jag är gravid! Blev toppen bra tycker jag!!! Känns som att jag äntligen börjar få lite ordning...

Imorgon ska jag/vi ta tag i tvättstugan och gaderoben där nere...Tanken är att:

Gadeoben uppe:
My`s kläder
Dennis kläder

Gadeob nere:
Jackor
Skor
Väskor
Lådförvaring(sommarkläder och övrigt)

Tvättstugan:
Lakan/Påslakan
Handdukar

Allt annat skit ska få åka ut i förådet:P Har rensat där med för någon vecka sedan så där får plats en massa saker!!

Imorgon väntar det försäljning av uterumsmöbler och bil:P

Natti natti

Nu är det natta för oss...imorgon kommer Dennis kusin Jesper som ska sova över:P jag ska nog rensa gaderoben thihi...

Ska även sälja vårat uterumsmöblemang imorgon, har bestämt oss långt om länge för att göra det nu eftersom vi nästan aldrig sitter där ute och äter som var tanken med allt...

På söndag kommer det förmodligen två personer och tittar på bilen, en från kalmar och en från skövde. Hoppas den bli såld nu:D

Farmor - Marie

Tack Marie för att jag får så fina komentarer!! Är så glad att jag har dig!!!

 


Havandeskapsersättning

JA!! Jag har fått besked från försäkringskassan! Och jag har blivit beviljad havandeskapsersättning för tunga lyft på mitt jobb! Så från och med den 14/11-31/12 Är jag helt ledig! SKÖNT! Nu ska dom säker bara klydda lite med ersättningen med, får ringa dit på måndag:D

Har även bokat in profylaxkursen till Dennis och mig:D
Den 20/11 Samt 21/11 10.00-13.00 Ska vi gå på kurs och lära oss ''andas'' haha:P Ska bli riktigt roligt och lärorikt! Pratade med farmor som gick en sådan kurs och hon kunde verkligen rekomendera det, pratade även med barnmorskan idag och hon tyckte även att det va en god idè

Har oxå bestämt mig för att gå på vattengympa istället för gravidyoga. Mysig att få plaska runder i varmt vatten, samtidigt som jag och Malte får lite motion:D Den 9/11-21/12 Ska jag gå på vänta barn-vatten gympa i Malmö
Tisdagar mellan kl. 12.00-13.10:D

Till Rund och Sund är det vi ska gå - mysigt och precis det jag letat efter!!
http://www.rundosund.com/

Barnmorskan

Idag har vi varit hos barnmorskan, klockan 9.00 hade vi tid. Vi fick höra Malte`s fina hjärtljud som låg på 145 slag. mitt SF-mått låg på den översta kurvan med ett mått på 26. Fick även veta att jag har blodgrupp A negativ, vilket beetyder att barnmorskan måste ta några extra blodprov för att se att jag inte bildar antikroppar mot Malte`s blod som med största sannolikhet är A positiv. Kommer även få en spruta efter förlossningen som gör att jag inte kommer bilda antikroppar till nästkommande barn...

Får läsa på lite om detta fenomen...är inte så jätte insatt:D

Alla andra värden va super bra iallafall!! Alla möten hos barnmorskan ända fram till BF är inbokat, skönt att veta det så långt innan tycker jag!!:D Nästa gång jag ska dit är det glykosbelastning...

Har även bokat in ett möte till läkaren i Arlöv för att ta en titt på min rygg, så på torsdag ska jag dit! Hoppas på en troll-doktor som kan förtrolla min rygg..haha...:D inte kul att ha ont...:( Men är ju inget man dör av:P

Olycka

Idag har det hänt massa saker!! Började med att jag skulle börja jobba klockan 14.00, skulle bara jobba till 16.00 eftersom dom skulle ha personalmöte. På vägen till jobb kör jag min vanliga väg till Lund, i novarondellen stannar jag och inväntar min tur, då kommer en bil med två tjejer bakom som förmodligen inte fattade att jag stod still!! Dom bromsade och körde rakt in i mig...Inte sä jätte hårt men ändå!! Blev nog mest chokad! När jag stiger ur bilen är det första jag får höra av tjejen, OJ förlåt, det va inte meningen...Hon va själv gravid, det enda jag kunde tänka på just då va om allt va bra med Malte...

Vi försöker se om det finns några skador på bilarna, men ingenting syntes...när jag väl sätter mig i bilen igen märker jag att sätet inte sitter riktigt som det ska...det har lossnat helt från fästet!!! Ringer till Dennis som blir helt nojig, med en gråtandes My på andra sidan...Hade ju inte skett någon skada men man blir ju lite orolig och ledsen när sånt händer!!!!

När jag väl kommer till jobb får dom på verkstan fixa stolen och Dennis kommer förbi och tittar om han ser några skador på bilen, men det gjorde han inte. Tog ju tjejens nummer om det skulle vara några skador!!

När jag väl kommer in på jobb känner jag att min rygg nog inte är helt OK, eller ja, jag har ju problem sen innan med ryggen men nu gjorde det mer ont...Dennis och jag bestämde oss för att det va lika bra att åka in till sjukhuset och låta dom titta på ryggen. Och så gjorde vi, läkaren klämde och kände och tyckte att  min muskulatur speciellt på högersidan av ryggen va lite väl ''uppluckrad'' eller mjuk som han sa, han viste inte om det va från krocken eller från foglossning, förmodligen bara foglossningen...Så han sjukskrev mig en vecka så jag kunde vara hemma och vila ryggen!!

Så nu ska jag vara hemma till den 8/10

Bloggdesign

Jag har fått denna design utav http://www.designandmakeup.se. Vill du också ha en gratis design så rekommenderar jag dig att klicka in du också.

RSS 2.0